Thursday, April 16, 2009

Saka Kampus

Aku muleh saka kampus Unirow Tuban numpak montor angkutan umum werno biru sing isine uwong-uwong mendem kabeh. Aku waras dewekan. Kayake kernete yo melu mendem sakalian amarga ngomonge wis katon nggloyor lan ora stabil. Uwong-uwong kuwi padha arep budhal miyang, lunga saka Tuban moro Blimbing, yaiku panggonan ing ngendi aku manggon. Pakaiane uwong-uwong kuwi rusoh. Sabenere aku ora tahan ing njero montor badhek koyo mengkono, nanging aku kudu muleh dalu iki sadurunge aku kentekan montor.

Senajan mung nggowo dhuwit 3000 repes, aku wis ngrancang yen aku bakal bisa muleh marang omah kanti slamet tanpa ngadepi masalah biaya ongkos montor sebab wis biasane mahasiswa koyo aku iki ditarik 3000 saka Tuban ning Blimbing. Akhire dhuwit kuwi dak bayarno. Kernete wis ora kakehen polah, uga ora narik ongkos luweh saka 3000 kuwi dadi aku enak-enakan lunggoh ning bangku ngguri.

Akhire aku mudun. Mobile wis mandek ing terminal lawas Blimbing, terminal sing wis ora maneh digawe. Uwong-uwong ya padha mudun. Nanging isek ono siji maneh, yaiku aku kudu mlaku 15 menit saka terminal marang omah.

--David July
Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

0 comments:

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook