Wednesday, May 27, 2009

Survey Blogger Indonesia

Ing akhir 2008 nganti awal 2009, sejumlah komunitas blogger Indonesia ngadaake survey kanggo para tukang blog. Survey kuwi durung diumumake. Nanging bocorane wis bisa disawang lan disimpulake yen rata-rata blogger Indonesia ngrumat bloge ora luwih saka 2 taun.

Masyarakat Indonesia padha ngrasa yen ngeblog kuwi mung kasenengan utawa tren. Isek jarang sing bener-bener ngopeni bloge nganti serius sahingga iki wis wajar yen ora sampe nggayoh umur 2 taun blog-blog kuwi padha ora kaurus amarga wonge bosen.

2009 iki diperkirakake bakal luweh akeh blogger padha muncul. Opomaneh, saiki blogger-blogger HaPe (mobile blogger) yo wis mulai populer terutama ing kalangan wong-wong sing ora cekelan komputer ing omah.

--David July


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

1 comments:

chocovanilla said...

Waduh, mlipis tenan basane. Piye nek nganggo kromo inggil? Hahaha...

BTW (boso jawane opo yo?, aku meh 2taun dadi durung ketok niate hehehe...

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook