Friday, May 22, 2009

Unirow Tuban (Universitas Ronggolawe)

Unirow Tuban Universitas PGRI Ronggolawe Unirow Tuban yaiku sawijining perguruan tinggi ing Jawa Timur, tepate ing kutha Tuban. Sadurunge ganti jeneng, Unirowi kuwi asale IKIP PGRI Tuban sing moro aleh fungsi dadi Universitas ing taun 2007. Acara lantikane lumayan gedhe. Iki sampek nekakno menteri pendidikan, Bapak Sudibyo, guna ngresmiake pergantian nama kuwi.

Aku uga melu nekani peresmian. Mulai jam 12 awan sampe jam 5 sore aku wis lunggoh nyeksiake acara kuwi. Ono nyanyi-nyanyine. Ono pidato-pidato saka dekan, dosen, lan rektor Unirow Tuban, Bpk Hadi Tugur. Sementara Bpk Menteri tekan mburi.

Saiki Unirow Tuban nampung mahasiswa akeh. Fakultas lan jurusane uga ditambah seiring gantine fungsi saka IKIP dadi Unirow Tuban kuwi. Dosene yo sekalian tambah akeh.

Sayange, nganti saiki, Unirow Tuban ora bener-bener ngopeni website. Aku bolak-balik buka http://www.unirow.ac.id tapi yo ngona-ngono bae--ora ana perubahan. Sawangane uwong-uwonge padha males. Sing marak saikine malah blog-blog gawenane mahasiswa jurusan Teknik Perangkat Lunak.

--David July

Related search: Unirow Tuban universitas PGRI Ronggolawe M Hadi Tugur Bahasa Inggris jurusan TPL Mahipal ESA KSR LPM Lembaga Pers Mahasiswa Press angkatan 2008 www unirow.com informasi pendaftaran beasiswa


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

11 comments:

beat2ws said...

Basa ing blog iki pepek tenan yo?

Salut aku.

Chuanx said...

O.. Mas david tiyang kuliyahan gih?
Benten sanget kaliyan kulo. kuli kemawon..

Chuanx said...

Oprekane kathah temen mas. lha, gen kulo namung stunggal malah mboten keurus, salut

David (July) Khoirul said...

@beat2ws: Terus terang Basa Jawa sing dak gunaake iki ora bagus, bro, amarga Jawaku Jawa wetan. Nanging, aku tetep kudu nyoba demi nyebarake budaya Javanese Blogging.

@Chuanx: Matur Suwun kangge komentare. Kula nggih sami mawon, pernah nguli batu lan dandani dalan ing kampung. Monggo sami budayaake ngeblog ing Basa Jawi

arulchandrana said...

mblara mblara, iki jenenge blog seng garae wong mblara dadi apik sak wisse mblara limang taun. wakakakak thats great, fantastic buddy!

David July said...

Unirow Tuban Universitas PGRI Ronggolawe UnirowTuban universitasronggolawe UNIUROW TUBAN mahasiswa jurusan program study prodi UNIROWTUBAN ronggolawe IKIP PGRI Tuban

Anonymous said...

suces full bwt UNIROW yg mw Wisuda minggu dpn . . . . . . .go

wetan said...

fuck you, for all in FKIP, PGSD.

wetan said...

fuck you, for all in FKIP, PGSD.

Anonymous said...

FKIP PGSD ,Yes :)

Toko Bunga Online Jakarta said...

Oalaah, mantep-mantep :D

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook