Saturday, June 13, 2009

Wisata Bahari Lamongan

Wisata Bahari Lamongan baharia lamongani wisatannWisata Bahari Lamongan (WBL) lokasine ana ing Desa Paciran Kabupaten Lamongan, Jawa Timur. Iki kira-kira 30 KM saka Unirow Tuban. Tempat wisata laut iki dibangun ing taun 2003, nggawe perubahan saka wisata sadurunge yaiku Tanjung Kodok. Proyeke mari ing 2004. Nalika isih dibangun, salah sawijining hotel Wisata Baharia Lamongan sing setengah dadi rubuh. Beritane gempar wektu iku. Ana sing ngarani yen rubuhe hotel kuwi disebabake para lelembut penghuni ing kono.

Lelembut kuwi ora ngrestui pembangunan WBL. Wong-wong sadesa Paciran lan wong-wong saka pihak WBL bakal ngalami cilaka yen nerusake proyek kuwi. Sebagian ana sing percaya; sebagian liyane ora. Akhire nganti proyek kuwi dadi, ora ana kedaden aneh sing cilaka ing desa kuwi utawa ing WBL-e dhewe kaya sing disebutake. Rubuhe hotel mung disebabake kualitas bahan bangunan.

Saiki, Wisata Bahari kuwi saben dino rame. Wong-wong manca kutha nganti manca negara padha lungo ing kono, pengin nyawang pemandangan WBL lan nyoba permainan-permainane. Wisata Bahari Lamongann pancen duwe sajumlah permainan menarik. Iki diantarane yaiku Rumah Sakit Hantu (Rumah Sakit Greduwo), Bajak Laut (Perampok Segara), Jet Coaster (Praoto Gendheng), lan isih akeh liane.

Sanajan omahku cedhak WBL, aku durung pernah dolan mrono. Minggu winginane, my girlfriend Nisa lan dulur-dulure lunga rombongan ing Bahari Lamongan. Aku ora bisa melu amarga lagi nulis skripsi tentang mnemonics sing isih numpuk ing kamar, ora digarap-garap padahal wektune mung sawulan. Jare Nisa dheweke seneng ing WBL. Ria lan Jeffry, ponakane Nisa sing saka Malaysia, uga seneng karo wisata kuwi. Sore-sore Nisa ngirimake SMS:

Dear, I enjoy being here. All the games make me crazy. I can't stop screaming when I enter goa bajak laut. There are so many ghosts inside. I'm very afraid but happy. You should try this one.

SMS iki dikirimake sadurunge dheweke muleh jam 5 sore. Nisa kepengen lunga rono maneh sawijining dina karo aku.

Apa kowe tertarik karo Wisata Bahari Lamongan? Monggo padha dolan mrene ing desa Paciran. Kowe bakal kesenengen karo permainan-permainan sing disajiake ing WBL lan ora gelem muleh-muleh.

--David July


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

8 comments:

Wisata SEO Sadau said...

ap ini kontes seo? he.he

David July said...

Yang pasti ini bukan kontes SEO. Memang terdengar mirip dengan Wisata SEO Sadau yang sedang dikontskan itu tapi ini sama sekali gak berkaitan dengan lomba apapun.

Info Gaptek said...

WBL memang oye! Fasilitas cukup lengkap, harga terjangkau. Mak nyus pokoke..
:)

septiarani said...

apa ini mirip dengan seaworld?

kiss said...

wah WBL yg sangat menyenangkan . aku ketagihan ke sana mas..

Inspiring Outbound said...

Hai, Salam Kenal
sekedar membagi Informasi tentang outbound, penginapan/hotel malang-batu dan rafting kasembon…
Berbagi info outbound dan rafting yang seru abis….!!!!
silakan kunjungi kami di http://www.outboundindonesia.com

Inspiring Outbound said...

Hai, Salam Kenal
sekedar membagi Informasi tentang outbound, airsoftgun / paintball dan rafting kasembon…
Berbagi info outbound dan rafting yang seru abis…!!!!
silakan kunjungi kami di http://www.outboundindonesia.com

Cara Atasi Sumbatan Pada Wc Yang Mampet said...

bagus sekali info yang di sampaikan
oleh agan terimakasih

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook