Tuesday, July 7, 2009

Lomba SEO ing Ngendi-endi

Lomba SEO ambur-amburan. Ing kono-kene bisa kita temoake link-link utawa tautan padha klalaran ing ngendi-endi. Link-link kuwi dimaksudke kanggo optimasi. Akibate, para blogger pikirane mung ditujuake marang SEO lan dadine postingan blog-e padha nglantur demi nembak kata kunci sing dilombaake. Artikele katon lucu. Ide-idene terkadang ora nyambung, kaya-kaya mung asal nulis.

   SEO singkatan saka Search Engine Optimization. Iki yaiku teknik kanggo nampilake blog utawa situs ing mesin pencari, utamane google. Lomba SEO dhewe artine balapan. Tiap pesertane padha balapan supaya bisa dadi nomer siji ing google.

   Taun iki, lomba SEO akeh banget. Aja kaget yen kowe nemoake postingan sing bahas topik-topik iki: Belajar SEO Para Pemula, Stop Dreaming Start Action, Sulumits Retsambew, lan Wisata SEO Sadau. Kalimat-kalimat kuwi kata kunci sing dilombaake. Sapa sing bisa manggon ing dhuwur (nalika kata kunci kuwi diulisake ing google) yaiku pemenange.

   Aku dhewe terus terang ora pernah melu lomba. Aku isih anyaran lan ora sepira ngerti masalah Search Engine Optimization lan tetek bengeke. Aku uga minder karo para master. Ing kono, tentune ana akeh banget saingan sing wis padha ahli seluk-beluk ngeneki.

   Akhire, aku tetep dukung lomba-lomba kuwi. Salah sijine yaiku lomba SEO karo kata kunci Alhamdulillah Punya Presiden sing lagi diikuti Bibit. Semoga sukses, Bro!


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

0 comments:

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook