Saturday, July 11, 2009

Nakiregnem Hallurma Rutac

Nakiregnem Hallurma Rutac yaiku judule poto iki. Kalimat kuwi walikan saka kalimat Catur Amrullah Mengerikan, jenenge sawijining kanca ana ing kampus. Catur njalok aku ngeditake poto dheweke. Kebetulan ing laptop-e, ana poto koncone wedok nganggo jilbab. Iki ketepaan. Dak edit poto kuwi, dak ganteni rupane dadi rupa Catur lan uga dak wenehi eye-shadow. Bibire dak abangke. Pipine dak wenehi perona ben katon abang menges-menges. Bibike Catur kemingkelen nyawang raine ponakane. Aku dhewe ora bisa mandek ngguyu.

   Sikiki, ngguyuku kudu dimareni. Skripsi sing lagi dak garap durung dirampungake. Posting tentang poto kuwi mung tulisan selingan, itung-itung kanggo nglaksanaake pengupdatean rutin ben blog iki katon kaurus. Google pirang-pirang dina iki menjara blog iki. Aku ora bisa lapo-lapo marang tindakane mbah Gnedneg Elgoog sing semenah-menah iki, padahal aku ora ngrasa nglakoake barang salah.

   Wis mung samono tulisan iki. Sanajan singkat lan awur-awuran, mugia bisa dadi barang kanng manfaat kanggo kabeh pengunjung sing maca blog iki.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

3 comments:

ilyasafsoh said...

nek mbak Google rewel
pindah nang bunda wordpress aja
...
salam blogging :) ..

ilyasafsoh said...

carane nambahi halaman nang blogspot iku piye???
jawabnang blog ku yo???

jenenge sampeyan wis tak pasang nang halaman link blog ilyas afsoh

David July said...

Matur suwun kagem link-e ing blog sampean. Blogger/blogspot sabenere ora duwe fitur kanggo nambah halaman. Kita kudu nambah dewe. Carane gawe posting sing dirancang kanggo halaman anyar. posting kuwi terus di dadeake link ing halaman menu kaya ing duwur blog iki.

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook