Friday, April 16, 2010

Matur suwun

Aku ngaturake matur suwun kang gedhe kanggo konco kabeh sing wis maca lan komentar ing blog iki. Aku ora bisa bales apa-apa. Wiwit blog iki digawe, yaiku ing awal 2009, aku wis ndadeake blog gratisan blogspot iki wadah kanggo tulisanku ing Basa Indonesia. Ora nyono yen basane saiki dadi campuran. Ono Inggris; ono Jawa.

Tujuanku nulis ing Basa Jawa mung siji: Aku arep nglestareake budaya Jawa lan uga nyuaraake kajawenan ing ranah dunya. Ing kene, blog duwe peran penting. Blog bisa nampung suara-suara iki sahingga kena diwaca kalian sakabehe manungsa ing dunya, ora mung saklupek Jawa utawa saklupek Indonesia.

Aku uga ora nyangka yen tulisan Jawaku bakal nerima komentar. Salah sawijining pengunjung sing sregep komentar ing posting Jawa yaiku Mas Marsudiyanto, blogger sing ngelola blog Tjap Koepoe Biroe. Dheweke wong Jawa. Matur suwun, mas Marsudiyanto.

Komentar Jawa liane biasane saka pengunjung nyasar. Google dadi alat bantune. Dadi aku uga kudu ngucapake matur suwun kanggo Google amarga dheweke wis nyesatake wong-wong kuwi ing blog iki. Sekitar 200 wong kesasar saben dina. Kata kunci sing diketik macem-macem, mulai trik mobile blogging, internet gratis, download aplikasi, sampe kata kunci miyabi lan seks.

Akhire, aku mung bisa ngucapake matur suwun. Muga-muga blog iki bisa tetep jalan lan bisa dadi wadah informasi kang apik. Yen kowe nemoake kesalahan ing tulisanku, kowe aja sungkan-sungkan negur aku lewat blog iki utawa lewat emailku.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

3 comments:

marsudiyanto said...

Kawulo ugi ngaturaken matur nuwun ugi, bilih taksih wonten nem2an ingkang nyerat Basa Jawi wonten blogipun, kados ingkang Mas David lampahi.

Mugi2 blog meniko tambah maju lan kasil nguri uri Basa Jawi

beasiswa s2 said...

Salam kenal dari mahasiswa yogyakarta, mari kita tingkatkan dunia pendidikan di Indonesia melalui media blog ini, bersama kita tingkatkan mutu dan kualitas masyarakat, semoga tulisan anda yang bermanfaat ini dapat digunakan dengan baik oleh siapapun dengan menjunjung tinggi dan menghormati hak cipta. @ beasiswa 2010

sabjan said...

Belajar bahasa Jawa dulu, komentarnya nanti , ya Pak?

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook