Saturday, July 17, 2010

Blogku ilang

blog menghilangBlogku davidkhoirul.com ilang sore wingi. Gara-garane: Pengunjungku wis ngluwehi angka 500 saben dinane lan iku berarti wis metu saka bates sing ditentuake karo server hostingku ing byethost, hosting gratisan. Saiki aku lagi pindah ing hosting anyar. Hosting anyar iki diwenehi koncoku Shofiudin sing buka toko hosting online ing fikalefaza.com, matur suwun, Shof.

Sabenere mung ana siji perkara sing maraake aku nelangsa saka ilange blog davidkhoirul.com kuwi. Blog kuwi wis duwe 200 artikel luweh. Yen pihak hostingku sida mateni akun hostingku, iki berarti 200 artikel ing blog kuwi bakal modar, ora bisa dislametake. Padahal ana sebagian posting sing wis ditulis karo Kompas lan Antara News.

Saiki aku lagi ngubungi byethost lewat email. Aku nakokake alesan deweke ngilangake akunku, lan yen biso, aku njalok supaya akunku dipulihake.

Lha, sementara iki aku tetep bisa nulis ing hubpages.com, situs kroyokan sing bisa digabungi karo sapa bae. Profil HubPagesku ana ing kene.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

3 comments:

bolehngeblog said...

tadinya iseng blogwalking ke sini dari sini dan mau ngasih komen untuk postingan ini, tapi gak ngerti tulisannya..

tmb09 said...

Wah..semoga bisa diselamatkan ya data-datanya Mas.
Emang ga sempat di back-up ya?

ilmuserangga said...

Salam kenal mas. Yok sing sabar yo kang, muga-muga sampeyan bisa entuk hikmahe. Btw, blog basa Jawa iki keren mas. Matur nuwun, ilatku dadi gak kaku maneh mergane isih ana sing bisa diwaca ngangga basa Jawa....
Nugroho (http://ilmuserangga.wordpress.com)

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook