Sunday, July 11, 2010

Iki video kelonan selebritis pertama ing Indonesia

link download film video Ariel Luna Cut TariAkhir-akhir iki video kelonan nggemparake Indonesia. Video kuwi hasil gawenane Nazriel Irham, penyanyi grup musik pop Peterpan sing luweh umum diceluk Ariel. Ariel kelonan karo sejumlah wong wadon. Salah sawijining wong wadon ing video kuwi yaiku pacare Ariel dhewe, Luna Maya, sing saaiki wis resmi didadeake tersangka, nyusul lanangane. Uga, ana presenter ayu Cut Tari. Ing awal-awal kasus iki, yaiku sawulan kapungkur, Ariel, Luna lan Cut Tari ora gelem ngakoni keterlibatane. Dheweke padha bantah yen sing nglakoni kelakuan bejat ing film iku dudu dheweke, nanging wong liya sing duwe rupa mirip karo dheweke. Media lan polisi uga kebingungan. Surat kabar lan infotainment ora wani nyataake yen wong-wong ing njero video iku Ariel, Luna lan Cut Tari, lan polisi uga ora wani netapake wong telu kuwi dadi tersangka. Dheweke mung didadeake saksi. Aku dadi gregeten. Aku bisa nyaksiake rupa-rupa wong-wong kuwi nganti jelas, nanging kena apa juru warta tetep nulisake berita yen iku mung perbuatane wong sing mirip karo Ariel lan Luna. Apa ya ana kebetulan sing kaya mengkene? Ariel lan luna kuwi pacaran, dadi yen ana kemiripan saka pasangan wong saliyane Ariel lan Luna, mestine kemiripan kuwi ora bisa nganti ketuju marang karo-karone. Mosok wong mirip kok sapasangan? Ing 22 Juni, Ariel ditangkep. Dheweke wis ndekem ing buih. Winginane ing kantor pengacara Hotman Paris, Cut Tari njalok sepura ing ngarep wartawan. Dheweke dikancani bojone. Dheweke krasa nyesel lan bolak-balik ngetoake lulah saka matane. Luna uga njalok sepurah. Nanging beda karo Cut Tari, Luna iseh bisa mesem nalika dheweke ngomong ing Metro TV. Film seks iki dadi kebocoran pertama ing kalangan artis ing Indonesia. Aku yakin ana akeh video kaya ngene saka artis-artis. Kepriye menurutmu?
Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

0 comments:

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook