Wednesday, January 26, 2011

Crop Circle wis tau ditemuake ing Tuban, Jawa Timur

Babatan sawah, utawa crop circle, ing Sleman kuwi nyatane ora sing kawitan. Ing Tuban, Jawa Timur, wis tau ana babatan sawah antarane taun 1986 lan 1987, taun nalika aku iseh cilik.

Berita iki dikabarake karo Rony, staf TV Delta Sidorajo. Rony ngwawancarai salah sawijining wong ing desa Sumberejo, Widang, sing tau weruh babatan sawah kuwi. Wong iki cerita yen warga kudu munggah ing gunung kanggo nyawang pola babatan.

Minurut wong iki, bentuk babatane bunder lan ing pinggir-pinggire ana kotak-kotak cilik.

Nur Agustinus, salah sawijining pendiri paguyuban BETA-UFO, ngunggah video wawancara kuwi ing YouTube. Mangga, tontonen.

Kedaden sing kaya ngeneki iseh mbingungake. Aku ora bisa ngarani yen iki gawenane manungsa utawa gawenane alien utawa gawenane alam. Nanging 6 mahasiswa jurusan Pertanian lan Matematika ing Universitas Gadjah Mada (UGM) ngakoni yen dheweke sing gawe babatan ing Sleman kuwi. Pengakuan iki ditulis ing blog studentmagz.com.

Emboh, dak serahna kowe -- arep percaya apa ora.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

2 comments:

Serba Seru said...

wah aku dadi kepengin gawe blog nganggo bahsa jawa kiye yakin... matur suwun informasine mas

Yunan said...

Wah pancen keren iki, aku tembe ngerti ana kaya kiye. . .
Wkwk
purwokerto ngapak

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook