Tuesday, January 25, 2011

UFO ninggalake "crop circles" ing Yogyakarta

Jarene iki UFO. Nanging warga liyane ngarani iki Gerduwo. Sakarepmu, kowe arep percoyo sing ngendi.

Nanging sing wis mesti, sawah pitu dadi korban. Coba sawangen gambar sing dak pasang iki: bunder, rapi lan apik diwasi. Kedaden iki mulaine malem minggu ing desa Jogotirto ing Sleman, Yogyakarta.

UFO dhewe singkatan saka Unidentified Flying Object, barang nglayang sing ora dikenal. Jarene wong sing percaya, UFO kuwi dianggep tumpakane utawa mbalone alien, makhluk sing manggon ing planet liya ing jagad iki. UFO wis tahu muncul suwi. Biasane panggonan sing akeh diweruhi kuwi Amerika lan Eropa.

Ngadiran, petani satempat, ngaku yen dheweke nyawang pesawat bunder sing mumbul ing nduwur sawahe. Pesawat kuwi jarene kelap-kelip. Sawise pesawat ilang, Ngadiran nyawang parine pedot kabeh, kaya-kaya lagi ana panen sawah. Sing menarik, bacokan ing pari kuwi bentuk bunder lah tertata apik.

Banjur sesuke warga padha bondong-bondong mbuktiake. Ana sing moto-moto. Ana sing mideo-mideo. Bunderan iki, jarene wong pinter, disebut crop circles.

Aku uga nulis ing blogku liyane. Dak wenehi judul UFO Crop Circles in Sleman, Yogyakarta, are the first occurrence amarga kedaden kaya ngeneki pancen ora tau ana ing Indonesia. Iki kedaden sing kawitan pas.

Ing Eropa, utamane ing Inggris, crop circles kuwi wis akeh terjadi. Jumlahe nganti ewonan. Crop circles ing Inggris wis umun wiwit tahun 70-an lan durung ana wong sing bisa buktiake apa iki pancen gawenane UFO utawa gawenane alam.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

4 comments:

marsudiyanto said...

Aku ra pati percoyo...
Ketoke kuwi gaweyane menungso...

David Khoirul said...

Aku yo rada ora percaya iki. Apa maneh ana bocah 6 saka UGM sing ngaku gawe babatan pari kuwi, dalu-dalu, nalika liyane turu.

hadian alkani said...

ora ngerti aku mas -mabok-
http://hadian.co.be

nginep di jogja said...

wah ini sempat berita panas nasional :)
salam kenal mas

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook