Sunday, August 7, 2011

Mahasiswa Indonesia diwenehi penghargaan ing Singapura

Michael Theofanis indonesian hero in Singapore receives Public Spiritedness AwardIng negara dhewe ora ana aji; ing negara liya, oleh gunggung puji. Lha, ukara kuwi padha karo berita anyar sing marak ing Singapura, negara tangga sing gedhene mung sakupil.

Ceritane ngene: Michael Theofanis, sawijing mahasiswa manajemen ing kampus Singapura, lagi ngaweruhi maling loro sing arep ngrampok supir taksi. Dheweke banjur mareki, arep nulung. Nganggo papan kayu sakanane, dheweke nggodak rampok sing mlayu sambi nodong piso kuwi, nanging ujuk-ujuk, dheweke diedet teka mburi karo wong pakaian biru-biru, didlosorke ing lemah, lan tangane dikunci. Rupane polisi ngira Theofanis kuwi rampok. Dheweke dicekel.

Sanajan Theofani njelasake yen dheweke dudu rampoke, polisi sing ndlosorno ing lemah kuwi ora percaya. Nanging sawise supir taksi ngandani yen rampoke yaiku wong loro sing wis mlayu, dheweke banjur diuculake. Sepuloh menit sawise, rampok kuwi kecekel.

Klawan tindakan kang kendel kuwi, Theofani diwenehi penghargaan Public Spiritedness Award saka pemerintah Singapura.

Theofanis lunga ing Singapura nem taun kapungkur. Dheweke saiki wis umur 30 taun, lan lagi mareake belajare ing jurusan akutansi lan kauangan.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

3 comments:

pakaian said...

nice your blog This site has lots of very useful information on it!

khamamah said...

matur suwun mas sampun diparingi nggone http://khamamah.blogspot.com/

converse basket said...

good

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook