Friday, February 3, 2012

Sapa sejatine Ykhandler

Wis wiwit taun 2008, internet ing hapeku gratis. Aku gawe panjlajah gawanan ing Nokia 6020 lan kartu Indosat kanggo internetan wektu iku. Kanggoku iku wis cukup. Nanging ing taun 2010, nalika aku ganti hape Sony Ericsson, aku mulai nggunaake aplikasi Opera Mini Handler, sawijining perkakas sing bisa mblantiki operator seluler.

Opera Mini Handler kuwi diciptaake wong Indonesia. Jenenge Ykhandler. Dheweke gawe aplikasi handler kuwi ing 2008 lan pertama ngenalake aplikasi kuwi ing forum imzers.org.

Kawit suwi, wiwit aplikasi handler pertama diluncurake, aku kepengin weruh sapa sejatine Ykhandler kuwi. Aku takon kana-kene. Lan sawise ngobrol ing forum, aku ngerti yen Ykhandler manggon ing Jakarta lan lulusan Universitas Bina Nusantara. Jeneng asline Yosep Karli.

Yosep Karli sadar yen jumlah pengguna aplikasi handler saiki wis mundak. Mangka, nganggo modal domain lan mesin Wordpress, dheweke mbangun situs ykhandler.com. Situs iki ngwenehi updatean aplikasi anyar. Karli dibantu Dzebb, bocah Filipina, kanggo ngrumat situs kuwi. Kalian keahlian programming Java, Dzebb pisan-pisan nyiptaake aplikasi handler, kaya sing dilakoni Karli.

Anggota sing terdaftar ing Ykhandler wis dadi atusan. Nanging ing pirang-pirang wulan terakhir iki, Yosep Karli ora aktip maneh ing situse. Dheweke tau ngomong yen dheweke pegel. Dadi dheweke kepengin mandeg disek saka kancah perblantikan.

Muga-muga Karli bakal cepet bali. Akeh kanca-kanca saka Indonesia lan luar negeri, utamane saka Filipina lan Nigeria, sing padha ngenteni. Sementara iki, situs Ykhandler dicekel Dzebb lan dipindah ing hosting Blogger sing dinduweni Google kuwi.

Aplikasi handler yaiku perkakas hape sing bisa ngwenehi siasat supaya internetmu gratis. Ing aplikasi handler, ana menu macem query, HTTP, host, lan real host.

ykhandler Yosep Karli
Foto pencipta aplikasi handler, Yosep Karli utawa luwih dikenal Ykhandler, saka Indonesia.


Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

9 comments:

Busana Muslim said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

Ciri Ciri Orang Hamil said...

Keren bro blognya,.. salam sesama blogger lamongan,. :)

®obinhut said...

Kagak ngarti bahasanya. . . .

adi susanto said...

gampang di fahami klo artikelnya bahasa jawa :)

ibnu ch said...

salam kenal yo...hemmmmm baru ngerti lek enek blog bahasa jowo koyok ngene. . . but,its nice. . .

Mas Dicka said...

Cocok kanggo awak.e dw..

16 September said...

Aku kaet biyen kok gak nemu2 ... :( HPku sing biyen Nokia 6600 yo gak pernah iso ki mas ... #duh ..

chie immuet said...

Br bs comen a

Sewa Mobil Jakarta Barat said...

asik asik, download maning :D

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook