Sunday, December 9, 2012

Bocah Sedayulawas minggat amarga Facebook

Nisrin SafiaNisrina Syafiya, bocah 16 taun saka Lamongan, ilang digondol pacar Facebook. Wis wiwit wulan November kapungkur, Nisrina sing iseh kelas loro SMA kuwi minggat saka omahe ing sawijining gang ciut ing desa Sedayulawas, kecamatan Brondong, Lamongan.

Faishol Butsni, bapake Nisrina, ora weruh ing ngendi anake minggat, nanging dheweke ngira yen Nisrina kepincut cah lanang sing nganggo jeneng Facebook Gigi Caow. Ing info profil Facebook, akun Nisrina katulis "bertunangan" karo Gigi Caow, lan uga ana akeh foto sing nampilake dheweke ngaroni karo cah lanang kuwi.

Kasus ilange Nisrina wis dilaporake marang polisi, ditakokake marang kanca-kancane, lan ditelusuri ing internet. Nanging perkembangane durung mundak. Krungu kabar ilang iki, mbahe Nisrina, sing manggon ing Sedayulawas, gering. "Aku mung kepengin Nisrin muleh. Mbahne lara nalika krungu dheweke minggat," jare Faishol.

Ora ana siji kanca sing weruh ing ngendi satemenene Nisrina saiki. Sebagian kanca liane malah kaget karo berita iki. Arif Dana Mulya, kancane Nisrina saka desa Blimbing, meh ora percaya yen cah kuwi ilang. Amarga, dheweke ngaku tau saklibatan pethukan ing dalan.

Yen nganti suwi kasus iki durung beres, bapake Nisrin arep nyebar foto anake ing masyarakat, lan mung arep dunga saka omah.

- David Khoirul
Search using google below
(Cari dengan Google--Ketik kata kunci dalam kotak)


Related Posts:

9 comments:

Kamtiyono said...

Posting iki ditulis kok gedheke wae bro, sopo reti dekne ngko nek reti mbahe ngasi gering bakal eling omah?

Anonymous said...

hahahaha...jrng2 moco berita bhsa jwo..
Lcu jg trnyta..

solikin ikin said...

wih enak yo bohosoe jowo, tp aku ko jd ra lancar mocoe ya,

permaditangguh said...

mas bro, apik maneh di post ng fb lan twiter yen pengen luwih apik hasil e, kirim ae ng media masa, mbok menawa bisa dimuat ng surat kabar utawa luwih apik maneh bisa diparani wartawan teko tv nasional...

arif mardiyanto said...

wah.. witing tresno jalaran pesbuk kekekek.. pie cak yen wes ngeneki...

Sedot WC Bandung said...

woww .. kok bisa ?

Vertical Blind Depok said...

harus lebih di awasi nih

Jual Jas Pria said...

Waahh berani amat ya ? Hehehe

Gerrardz said...

Mampir ya... Jasa SEO

Post a Comment [ Pop-up Comment Window ]

All comments are welcome as long as they are in English, Bahasa Indonesia and Javanese. (Utk pengguna ponsel, silahkan klik Pop-Up Comment Window diatas bila kesulitan dg kotak komentar dibawah)

Jika masih kesulitan, maka pilih Name/URL. Lalu masukkan Nama dan alamat situs Anda

Catatan: Pengkopian sebagian atau keseluruhan dari artikel ini diperbolehkan dan tanpa perlu ada ijin. Namun Anda harus mencantumkan, "sumber tulisan diambil dari http://davidjuly.blogspot.com"

Follow this blog via Facebook